Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Преглед
Уеб дизайн Уеб дизайн
Уеб дизайн: Вече 7 години eDesign е символ за качествен уеб дизайн, онлайн маркетинг и програмни решения свързани с интернет. eDesign е избрана за уеб дизайн агенция на 2010 година. Екипът на фирмата включва едни от най-добрите уеб дизайн, графичен дизайн, интерактивен дизайн, front-end, flash професионалисти, както и програмисти, 3D аниматори, SEO и онлайн маркетинг специалисти. За да покрием нуждите на нашите клиенти, освен решения свързани с уеб дизайн, предлагаме и изграждане на цялостна корпоративна идентичност, включително концепция и реализиране на фирмени лога и дизайн и подготовка на печатни и брандинг материали.
Нашите графични дизайнери са едни от водещите в областта професионалисти. Те притежават дългогодишен опит и know-how, а методологията им на работа, включваща търсенето на винаги различни и нестандартни решения, гарантира на клиентите на eDesign добри и запомнящи се резултати, както и модерна, съвременна уеб дизайн визия.
На база на опита ни в работата с Flash, както и множество крос-медия формати, зад чието интернет обслужване фирмата седи, разполагаме с пълен набор от възможности за линейни и нелинейни мултимедийни реализации.
PR: Google page rank: 6 Споделяне в svejo.net Видян: 15 Посетен: 0
Линкове