Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Преглед
SMS-Bets.com Пътят към победата SMS-Bets.com Пътят към победата
Преди да се устремим към пътя на богатството нека да разясним какво по-точно представляват SMS прогнозите. В последно време този вид услуга придобива все по-голяма популярност, както в нашата мила родина, така и в другите страни.

Предимството на SMS прогнозите е, че дори и да нямате достъп до Интернет можете да получите прогнози за футболни срещи на вашия мобилен телефон, където и да се намирате и по което и да е било време. Всички срещи, които ще получите са внимателно подбрани и анализирани от нашия екип, като това включва фактори като контузени или липсващи играчи, метеорологични условия, движение на коефициентите, моментната форма на отборите, как те се представят H2H и други важни фактори.

Целта на сайта е само една – вашата печалба!

SMS-Bets.com предлага два вида прогнози – Сигурни и Рискови.

За Сигурните прогнози изпратете SMS на номер 2216 с текст pay surebet, в резултат на което ще получите обратен SMS, с максимум до 4 срещи. Вероятността тези срещи да излязат е голяма и само някои непредвидени фактори биха попречили на това да стане(червен картон, грешни съдийски отсъждания и т.н.). Нека не забравяме, че това все пак е футбол и всичко се случва!

За Рисковите прогнози изпратете SMS на номер 2216 с текст pay xtremebet, като ще ви бъде върнат обратен SMS с отново до максимум 4 срещи. Вероятността тези двубои да излязат не е толкова голяма както при сигурните прогнози, но и тези срещи са внимателно анализирани и при правилно развитие на мача, то най-логично би било да излязат. Трябва да се спомене, че при Рисковите прогнози няма да получите мач, който да е под 1.90-2.00 коефициент, т. е. там печалбата ви ще бъде доста по-голяма!

Цената и на двата вида прогнози е 1.20 лв. с ДДС, като услугата е валидна и за трите мобилни оператора.
PR: Google page rank: 3 Споделяне в svejo.net Видян: 113 Посетен: 4
Линкове