Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Д-р Ангел Радев, специалист по съдова медицина Д-р Ангел Радев, специалист по съдова медицина
Безкръвно лечение на разширени вени:
- Лазерна аблация на вени
- Склеротерапия
- Склеротерапия с пяна
- Минифлебектомия
- Доплер на съдове
PR: Google page rank: 0 Видян: 10 Посетен: 1
Добре дошли в сайта за нежна медицина! Добре дошли в сайта за нежна медицина!
На тази страница може да получите информация за начина на действие на хомеопатията както и представяне на създадената от д-р Димитров ефективна терапия на зависимости – наркотични и ненаркотични.
PR: Google page rank: 0 Видян: 9 Посетен: 1
Ирина Милчева - психолог, педагог и семеен консултант. Психодиагностика и психотерапия - помощ и подкрепа за всички нуждаещи се. Ирина Милчева - психолог, педагог и семеен консултант. Психо...
Ирина Милчева е дипломиран психолог-консултант. Работи в град Пловдив в кабинета за семейно и психологическо консултиране, клиентите и са семейства, деца и възрастни. Предлага и групово и семейно консултиране.
PR: Google page rank: 0 Видян: 44 Посетен: 0
Здравни заведения в София Здравни заведения в София
Здравни обекти с платен и безплатен прием на пациенсти от цяла България. Възстановителни центрове и заведения за СПА. Също така набор от фирми, дистрибутори на полезни храни, лекарства и медикаменти (аптеки). Известни имена на практикуващи лекари с дългогодишен опит и познания в медицината.
PR: Google page rank: 0 Видян: 29 Посетен: 1
Диагностика и лечение на болки в гърба, кръста и крайниците, невралгии, безсъние, световъртеж, главоболие и мигрена и други неврологични заболявания Диагностика и лечение на болки в гърба, кръста и крайниците,...
Специализиран неврологичен кабинет за диагноза и лечение на главоболие и мигрена, болки в гърба и кръста, безсъние, световъртеж, невралгии и други неврологични заболявания.
PR: Google page rank: 2 Видян: 130 Посетен: 7
Д-р Невена Ставрева Д-р Невена Ставрева
Тук имате възможност да се запознаете с медицинските услуги, от които можете да се ползвате като пациент на д-р Ставрева. Можете да разчитате на приветливо отношение, компетентно обслужване, изключителен професионализъм и пълна информативност по отношение на Вашите здравословни проблеми.
PR: Google page rank: 0 Видян: 15 Посетен: 1
Линкове