Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Банка за съхранение на стволови клетки, инвитро процедури - Future Health Банка за съхранение на стволови клетки, инвитро процедури - ...
Световната банка за съхранение и замразяване на стволови клетки - Future Health работи в сътрудничество с медицински център Афродита.
PR: Google page rank: 3 Видян: 13 Посетен: 0
Акушеро-гинекологична болница в Пловдив Акушеро-гинекологична болница в Пловдив
Най-голямата акушеро-гинекологична болница в Пловдив и Южна България - АГ "Селена". Разполага с модерна техника, родилно отделение, ин витро център, гинекологично отделение и кабинети за прегледи. Болница за активно лечение по гинекология и акушерство "Селена" работи денонощно.
PR: Google page rank: 1 Видян: 11 Посетен: 1
Сайт на болница Сайт на болница
Болница в град Плевен Авис Медика, сайта на болницата предлага много новини за екипа ни и предлаганите от нашата болница услуги както и новини за други болници.
PR: Google page rank: 2 Видян: 9 Посетен: 0
Габи за другите Габи за другите
ЗДРАВЕЙТЕ ТОВА Е САЙТ В КОЯТО ВСЕКИ РОДИТЕЛ КОЙТО ИМА БОЛНО ДЕТЕНЦЕ И ИМА НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКАРИ В ЧУЖБИНА,ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА МОЖЕ ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ.МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МОГА ДА ПОМОГНА С КАКВОТО МОГА.НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯХА ГАБИ ДА МЕ ПОДКРЕПЯТ В ТОВА НАЧИНАНИЕ.ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ.
PR: Google page rank: 0 Видян: 17 Посетен: 1
Наречен | Лечебно заведение с минерални извори | СБР Наречен Наречен | Лечебно заведение с минерални извори | СБР Наречен
СБР – филиал Нареченски бани е лечебно заведение с лечебни минерални извори в наречен
PR: Google page rank: 0 Видян: 16 Посетен: 1
Медицински Център - Медлогис - Профилактични Прегледи Ранна Диагностика Медицински Център - Медлогис - Профилактични Прегледи Ранна ...
Медицински център - Medlogis успешно работещ повече от десет год.ще ви помогне с,ранно диагностициране на заболявания,профилактични прегледи - изгоден абонаментен план.Прецизна диагностицика за даден орган и организма ,като цяло,назначаване оптимална терапия.
PR: Google page rank: 0 Видян: 45 Посетен: 7
Избелване на зъби Избелване на зъби
научете най-лесните начини за да избелите вашите зъби
PR: Google page rank: 0 Видян: 11 Посетен: 2
Медика - Начало Медика - Начало
Медика
PR: Google page rank: 0 Видян: 16 Посетен: 0
Логопедичен център Логита. Край на заекването за 25 дни! Логопедичен център Логита. Край на заекването за 25 дни!
Искате да спрете заекването, но не знаете как? Логопедичен център Логита може да ви помогне за постигането на гладък и мелодичен говор без заекване. Логопедите в него прилагат иновативна практита, помогнала на над 3000 души, чиито говор вече е напълно подобрен. Методът Логита ще пребори заекването за 25 дни, след което ще почуствате по-щастливи и по-уверени в себе си и говора си. Логопедичен център Логита е мястото за едно ново начало!
PR: Google page rank: 2 Видян: 25 Посетен: 2
Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина Лятна академия по практична дерматология и естетична медицин...
ВМА лятна академия. Доц. Мирослава Кадурина, Началник Катедра по дерматология и алергология във Военномедицинска академия, София.
Диагностика и лечение на кожни заболявания, решаване на проблеми в областта на естетичната медицина. Лечебно-диагностичната дейност се осъществява в стационар и консултативни кабинети.
PR: Google page rank: 0 Видян: 27 Посетен: 1
Мирослава Кадурина, дерматолог във ВМА Мирослава Кадурина, дерматолог във ВМА
Клиниката по дерматология с началник Мирослава Кадурина е съвременна и оборудвана с най-модерна медицинска апаратура на европейско и световно равнище.
PR: Google page rank: 3 Видян: 28 Посетен: 3
Многопрофилна болница, Пловдив Многопрофилна болница, Пловдив
Многопрофилна болница за активно лечение Каспела, Пловдив. Лечение хемороиди, невролог, гастроентеролог, ендокринолог, уролог. Грижа за здравето от квалифицирани лекари
PR: Google page rank: 0 Видян: 16 Посетен: 1
Дентална Клиника "Д-р Ботев", Варна Дентална Клиника "Д-р Ботев", Варна
Дентална клиника "Д-р Ботев", Варна, предлага качествено обслужване на най-високо ниво в модерно оборудвани зъболекарски кабинети. Денталната клиника предлага: стоматологичен преглед, почистване на зъбен камък, избелване и полиране на зъби, зъболекарски пломби, лечение корена на зъба, зъболекарски коронки, вадене на зъб, лечение на зъби, изцяло керамични или металокерамични мостове и коронки, зъболекарски протези, зъболекарски импланти и др
PR: Google page rank: 2 Видян: 21 Посетен: 0
Линкове