Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
ДонСофт - онлайн магазин за  компютри, лаптопи на достъпни цени ДонСофт - онлайн магазин за компютри, лаптопи на достъпни ц...
ДонСофт - онлайн магазин за компютри, лаптопи на достъпни цени
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 1
Онлайн поддръжка за вашия компютър.Уеб дизайн и хостинг Онлайн поддръжка за вашия компютър.Уеб дизайн и хостинг
Ако компютърът ви не слуша - накажете го, като го изпратите при нас. Ние сме на един клик разстояние и ще го накараме да ви слуша.
Разрешаване на компютърни проблеми от разстояние, ремонт и възстановяване. Високо квалифицирана поддръжка.
PR: Google page rank: 0 Видян: 7 Посетен: 0
Лаптопи сервиз Лаптопи сервиз
Монитори, сервиз за лаптопи 0894700233
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Лаптоп център- Русе Лаптоп център- Русе
Лаптоп център- Русе извършва поддръжка, ремонт и диагностика на преносими компютри (лаптоп, ноутбук и нетбук) и компютърна техника.
PR: Google page rank: 3 Видян: 390 Посетен: 0
Компютърна  поддръжка за фирми и домашни потребители  - Специалистите, на които може да се разчита! Компютърна поддръжка за фирми и домашни потребители - Спец...
FastPCsupport e специализирана в отстраняване на технически и софтуерни проблеми, както от домашни така и от фирмени компютри. поради спецификата на работата сме разделили услугите на две части "Домашна поддръжка" и "Фирмена поддръжка" . За всяка една услуга имаме отделен екип от няколко човека , които се грижат нашите услуги да са перфектни. След всяко отстраняване на проблем работата на екипите се проверява от по-високо ниво специалист в тази област.
Предлагаме професионална дистанционна и абонаментна компютърна поддръжка., както и всички хардуерни и софтуерни сервизни услуги - инсталация и преинсталация на windows , microsoft office ,антивирусен софтуер и др. Продажба на нови и втора употреба мобилни и стационарни компютри.Изграждаме и поддрържаме големи корпоративни мрежи , сървъри и системи за видеонаблюдение. Предлагаме ефективни стратегии срещу интернет шпионаж.
PR: Google page rank: 4 Видян: 265 Посетен: 0
Компютърен сервиз. Ремонт на компютри от разстояние през интернет. Компютърни услуги Компютърен сервиз. Ремонт на компютри от разстояние през инт...
Компютърни услуги от ново поколение. Компютърно администриране от разстояние. Отстраняване на компютърни проблемии администрация на сървъри. Компютърна поддръжка. Автоматични бекъп процеси. Новини от сферата на информационни технологии.
PR: Google page rank: 2 Видян: 673 Посетен: 0
Линкове