Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
<< (1) 2>>
Сервиз, ремонт на електроуреди и поддръжка на професионално барово и кухненско оборудване Сервиз, ремонт на електроуреди и поддръжка на професионално ...
Сервиз, ремонт на електроуреди, сервиз перални и поддръжка на професионално барово и кухненско оборудване.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Отпушване на канали | ВиК услуги Отпушване на канали | ВиК услуги
Фирма „Отпушване на канали София“ се занимава с отпушване на тоалетни, мивки, вани, канализации и други.Гарантираме ниски цени, добро качество и коректност!
PR: Google page rank: 0 Видян: 7 Посетен: 0
Ключар автоключар София Ключар автоключар София
Ключар и автоключар в София предлагат денонощни ключарски услуги. Аварийна ключарска помощ от автоключар ключар телефон 0885002436 София
PR: Google page rank: 3 Видян: 10 Посетен: 1
КЛЮЧАРСКИ Магазин КЛЮЧАРСКИ Магазин
Онлайн магазинът съдържа богато разнообразие на ключарски артикули на утвърдени познати марки. Гарантирана коректност при плащането и доставката.
PR: Google page rank: 1 Видян: 9 Посетен: 1
Водопроводчик за ВиК услуги в София Водопроводчик за ВиК услуги в София
Предлагаме ДЕНОНОЩНИ ВиК услуги от професионали водопроводчици. Гарантираме бързата и коректна работа на нашите екипи.
PR: Google page rank: 1 Видян: 6 Посетен: 0
Електро услуги електротехник София Електро услуги електротехник София
Денонощен електротехник за качествени аварийни ел услуги! Без допълнително оскъпяване в случай ,че ни търсете в късните часове на деня. Обадете ни се!
PR: Google page rank: 1 Видян: 4 Посетен: 0
Климатици и климатична техника Климатици и климатична техника
Гарантирано най-качествените климатици и най-внимателното отношение към клиентите ни! Вимакс Клима ООД Ви кани да заповядате в офиса на фирмата.
PR: Google page rank: 0 Видян: 3 Посетен: 0
Ключар Ключар
Нуждаете се спешно от ключарски услуги? Заповядайте в офиса на фирма "Ключарски услуги“ ЕООД и ние ще се погрижим за всичко по всяко време на денонощието!
PR: Google page rank: 0 Видян: 3 Посетен: 0
pvc-dograma | ПВЦ и алуминиева дограма pvc-dograma | ПВЦ и алуминиева дограма
Фирма Plast Market предлага най-добрите PVC и алуминиеви дограми, външни и вътрешни щори, комарници, врати и услуги в сферата. Гарантирано качество на достъпни цени.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Климатици София | Климатици на изгодни цени в София Климатици София | Климатици на изгодни цени в София
Климатична техника и услуги на най-ниските цени и с най-гарантираното качество само от фирма Вимакс Клима ООД.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Климатици | Блог за климатици Климатици | Блог за климатици
На този уеб адрес можете да публикувате Вашите мнения за климатиците на компания Вимакс, както и да споделите отзиви за предлаганите услуги.
PR: Google page rank: 0 Видян: 3 Посетен: 0
Сервиз Бяла Техника – Ремонт Перални – Ремонт Сушилни Сервиз Бяла Техника – Ремонт Перални – Ремонт Сушилни
Сервиз битова бяла техника-всички видове ремонти по всички модели автоматични перални,миялни и сушилни машини-Сервиз Юнивърс.Посещаваме дома на клиента и отремонтираме уреда на място,без да е необходимо машината да бъде транспортирана в сервиза.Гаранция от 6 месеца за използването в домашни условия и 30 дни когато се използва за обществени цели.Заплаща се след отстраняването на повредата и успешното стартиране на машината.Сервиз Юнивърсе е лицензиран сервиз от Националната Занаятчийска Камара на Република България.
Телефони за връзка 028650135;0878650131;0899650898
PR: Google page rank: 2 Видян: 15 Посетен: 2
Начало - Клима Терм 09 ООД Начало - Клима Терм 09 ООД
Фирмата предлага климатици на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA изгражда и проектира климатични вентилациони и отоплителни инсталаци извършва ремонт и обслужване на всички видове климатици ремонтира парни и вентилациони инсталаци
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Оторизиран сервиз LG и Electrolux Оторизиран сервиз LG и Electrolux
Оторизиран сервиз за България на следните марки домакински електроуреди: LG, Electrolux, gorenje, Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups, Braun, AEG, Zanussi
PR: Google page rank: 2 Видян: 18 Посетен: 3
хладилен сервиз Cool-Zona ремонт на хладилници и  фризери хладилен сервиз Cool-Zona ремонт на хладилници и фризери
хладилен сервиз за марките AEG, AMICA, ARISTON, BEKO, BOMPANI, BOSCH, DAEWOO, ELECTROLUX, ELITE, GORENJE, INDESIT, LG, LIEBHERR, MIDEA, NEO, SANG, SAMSUNG, SIMENS, SILTAL, SNAIGE, SOGO, WHIRLPOOL, ZANUSSI, НО-ФРОСТ (всички марки) и др.
гаранция и качество
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 3
Електро услуги | Ел комерс: електрически инсталации Електро услуги | Ел комерс: електрически инсталации
Ел комерс - Електро услуги от професионалисти. Изграждане и поддръжка на електро инсталации, ремонт на битови електро уреди. При аварии и ремонти звънете на: 0899888770
PR: Google page rank: 2 Видян: 8 Посетен: 2
Монтаж на климатик Монтаж на климатик
Вимакс Клима ООД приема поръчки за монтаж на климатици. Фирмата работи със собствени екипи от специалисти, които имат висока квалификация и са обучени в лицензирани центрове.За монтаж на климатици позвънете на 0893 493 892.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Монтаж на климатици в Пловдив | Сервиз и ремонт за Вашия климатик Монтаж на климатици в Пловдив | Сервиз и ремонт за Вашия кли...
Предлагаме услуги, свързани с монтажа, ремонта и сервизното обслужване на климатици в Пловдив, както и продажба на климатици и климатична техника. Предлагаме също и уплътнители за хладилници и хладилна техника.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Сервиз Климатици Сервиз Климатици
Сервиз за всички видове климатици и климатична техника.Гаранционен и извънгаранционен сервиз, полезни съвети за климатици.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
КЛИМАТИЦИ ОТ "КИРОВ КЛИМА" ЕООД, МОНТАЖ, СЕРВИЗ, ПРОФИЛАКТИКА, ДЕМОНТАЖ, ПОДДРЪЖКА НА КЛИМАТИЦИ КЛИМАТИЦИ ОТ "КИРОВ КЛИМА" ЕООД, МОНТАЖ, СЕРВИЗ, П...
Климатици продажба с гаранция-безплатна Доставка,Монтаж,Демонтаж,Сервиз.Подръжка и профилактика,зареждане с фреон, подмяна на компресори.Гаранционно и следгаранционно обслужване.Ниски цени и качество-HAIER, MIDEA,PANASONIC, RAIER,LG,BEKO,OSAKA,NEO,TOSHIBA,GENERAL ELEGTRIC,SOGO и др. Предлагаме и абонаментна поддръжка на преферециални цени тел. 02/9315655 / 0878947474 /0892948484
PR: Google page rank: 2 Видян: 7 Посетен: 3
<< (1) 2>>
Линкове