Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
<< (1) 2>>
Калина2012 - Професионално почистване на домове град София Калина2012 - Професионално почистване на домове град София
Предлагаме професионално почистване на домове, офиси, заведения, сгради, мека мебел и стъклени фасади. Ние работим с професионални био препарати от еко серията на "Кiter" и разполагаме с професионална техника за почистване и мобилна група от добре обучени млади хора.
PR: Google page rank: 0 Видян: 7 Посетен: 0
Изхвърляне на стари мебели - Сметище в София - Сметище.Ком Изхвърляне на стари мебели - Сметище в София - Сметище.Ком
Бригадата ни съдейства за всички дейности свързани с почистване,извозване и изхвърляне на мебели и боклуци до специализираните за това сметища. Пълен ценоразпис на предлаганите услуги с точно и коректно изчисляване според вида на търсената услуга.
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Професионално почистване Бургас Професионално почистване Бургас
Фирма ЛиК ООД извършва професионално почистване на жилищни и бизнес сгради на територията на цялата Бургаска област.
PR: Google page rank: 0 Видян: 3 Посетен: 0
Почистване на дома и офиса Почистване на дома и офиса
Айюта ООД е фирма за почистване на дома и офиса. С помощта на професионална почистваща техника и качествени материали, извършваме следните комплексни услуги: ежедневно поддържане на хигиената, почистване на меки настилки, почистване на твърди настилки, почистване на прозорци и фасади, дограми и щори, основно почистване след строителство и ремонт и др.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 1
Отпушване на канали Отпушване на канали
Отпушване на канали за Вас, за офиса, дома. Машинно отпушване на мивки, сифони, септични ями, тоалетни. Отпушване на канал на офис, заведения, сгради.
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 1
Почистване, чистене и миене на офиси, твърди настилки, мека мебел, прозорци, дограми и др. Почистване, чистене и миене на офиси, твърди настилки, мека ...
Ние предлагаме цялостно почистване на вашия дом, офис, апартамент и др. Професионални машини за почистване и препарати. Пране на мокети и мека мебел. Изчистване на прозорци и дограма след ремонт. Вие получавате бързина, коректност и професионализъм.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Почистване7 - чистене на офиси, входове, домове | Фирма за Почистване Почистване7 - чистене на офиси, входове, домове | Фирма за П...
Фирма за професионално почистване на домове, офиси и други помещения. Чистене във Варна и София. Премахване на петна, пране на килими, периодично почистване.
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 1
Професионално почистване - съвети и трикове за почистване Професионално почистване - съвети и трикове за почистване
Блог за професионално почистване - съвети и трикове за почистване на дома, офиса; почистване на петна; сезонни почиствания
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Професионално почистване на домове и офиси - Sauber Професионално почистване на домове и офиси - Sauber
Професионално почистване. Служим си с висококвалифицирани, европейски технологии, модерна професионална техника и екологично чисти почистващи препарати, защото за високите цели са необходими най-добрите средства.
PR: Google page rank: 2 Видян: 3 Посетен: 0
Daily Clean - професионално почистване Daily Clean - професионално почистване
почистване на дома и офиса, абонаментно почистване, измиване на витрини, машинно почистване на твърди настилки, почистване на меки подови настилки, почистване офиси, полиране на твърди подови настилки, премахване на запечатка, пране на вертикални щори
PR: Google page rank: 1 Видян: 4 Посетен: 0
Професионални почистващи услуги | Професионален домоуправител Професионални почистващи услуги | Професионален домоуправите...
ЕТ "Моят вход" ви предлага пълна гама професионални почистващи услуги,включващи – еднократно и абонаментно почистване, ремонтиране и пребоядисване.Предлагаме и услугата -Професионален домоуправител, управление на етажна собственост.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Унищожаване на хлебарки, гризачи, вредители Унищожаване на хлебарки, гризачи, вредители
Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация, УНИЩОЖАВАНЕ

НА ХЛЕБАРКИ, МУХИ, КОМАРИ, КЪРЛЕЖИ, БЪЛХИ,

ДЪРВЕНИЦИ, ГРИЗАЧИ И ДРУГИ НАСЕКОМИ И ВРЕДИТЕЛИ

РЕГИСТРАЦИЯ, ЛИЦЕНЗИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ

ПОМОЩ , КОНСУЛТАЦИИ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ БИЗНЕС ОБЕКТИ

ТРУДОВА МЕДИЦИНА
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
Санитарни консумативи "Топчо" Санитарни консумативи "Топчо"
еднократни хартиени сгънати кърпи за ръце,сешоари,професионални почистващи препарати,тоалетна хартия,салфетки,дозатори за (течен сапун,тоалетна хатия,сгънати кърпи),течен сапун,дезинфектанти,почистваща техника,почистваща дейност,препарати за бита.
PR: Google page rank: 1 Видян: 7 Посетен: 1
Flisen - Ремонти - АЗ ГАРАНТИРАМ Flisen - Ремонти - АЗ ГАРАНТИРАМ
Фирма „ФЛИЗЕН” ЕООД има над 10 годишен опит в довършителните ремонти и интериорния дизайн. Фирмата разполага с високо квалифицирани работници за различни видове услуги – бояджии и декоратори, отлични фаянсаджии, ВиК специалисти, електротехници, монтажници на гипсокартон и др.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Професионално почистване | Почистване на офиси Професионално почистване | Почистване на офиси
Ние ви предлагаме професионално, абонаментно и еднократно почистване на домове, офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и др.
PR: Google page rank: 2 Видян: 7 Посетен: 0
Почистване на офиси и домове Почистване на офиси и домове
Почистване на домове и офиси от фирма Почистване 24 с професиоанлни препарати и бърза работа.
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 0
Престиж 2007 ООД – осигурете перфектна хигиена и чистота във Вашия дом, офис, хотел Престиж 2007 ООД – осигурете перфектна хигиена и чистота във...
Престиж 2007 ООД е специализирана в професионално, абонаментно почистване на домове, сгради, офиси, хотели, както и в продажата на професионална почистваща техника, пароструйки, водоструйки, професионални почистващи машини, почистващи препарати и др.
PR: Google page rank: 2 Видян: 113 Посетен: 0
Почистване – Чи100%  полезни съвети Почистване – Чи100% полезни съвети
Полезна информация за дома. Професионално почистване - основно и абонаментно. На офиси и домове. Почистване на бизнес сгради и търговски центрове. Почистване след строителство и ремонт. Почистване на витрини, прозорци и фасади.
PR: Google page rank: 3 Видян: 120 Посетен: 0
Чи100% - Корпоративно професионално почистване Чи100% - Корпоративно професионално почистване
Професионално почистване - основно и абонаментно. На офиси и домове. Почистване на бизнес сгради и търговски центрове. Почистване след строителство и ремонт. Почистване на витрини, прозорци и фасади. Озеленяване - косене, торене, поливане. Разделно изкупуване на вторични суровини.
PR: Google page rank: 2 Видян: 109 Посетен: 0
тера клиин тера клиин
Ние гарантираме за безупречното качество при почистването на офиси, административни сгради, производствени халета, хотели, ресторанти, домове, магазини, заведения . . .
PR: Google page rank: 1 Видян: 200 Посетен: 0
<< (1) 2>>
Линкове