Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
<< (1) 2>>
Семинари за ISO - ЦПО Интера ООД Семинари за ISO - ЦПО Интера ООД
ЦПО ИНТЕРА ООД разполага с екип от опитни експерти и преподаватели в разработването на различни обучителни програми и използването на иновативни и интерактивни методи на преподаване, чрез които осъществява квалификация и преквалификация на човешки ресурси и професионална подготовка за работа по най – актуалните за момента професии в страната и в чужбина.
PR: Google page rank: 0 Видян: 7 Посетен: 1
Курсове по математика - Акълейд Сървиз ЕООД Курсове по математика - Акълейд Сървиз ЕООД
Акълейд Сървиз извършва преводи и легализация на документи. Езикови курсове за деца, ученици и възрастни - начинаещи и напреднали в град Пловдив с издаване на сертификат.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
Обучение в чужбина – езикови курсове, висше образование, стажове Обучение в чужбина – езикови курсове, висше образование, ста...
Inter Advice Group предлага разнообразие от програми за обучение в езикови училища, колежи и университети в чужбина – бакалавърски, магистърски степени по множество специалности, летни и целогодишни езикови курсове на различни нива, стажове.
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 0
Musicroom-bg.com - уроци по музика Musicroom-bg.com - уроци по музика
MusicRoom - уроци по музика. Китара, пиано, флейта, пеене, солфеж. За начинаещи и напреднали, за деца и възрастни. Гарантиращо резултати обучение при професионални музиканти с голям сценичен и преподавателски опит. Ще се радваме да открием и реализираме вашия талант! Уроците се провеждат в идеалния център на София, на бул.Витоша и ул. Гладстон.
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 1
POBEDOR | Обучение за Лидер | Тим Билдинг | НЛП POBEDOR | Обучение за Лидер | Тим Билдинг | НЛП
Възможност за лидерско развитие и обучение за лидер.Формиране на неформален , политически ,студентски лидер.Тим Билдинг и тренинг за работа в екип.Обучение за лидерско и НЛП развитие,много полезни съвети за готина свалка, чрез Алфа Жулиета и Алфа Дон Жуан обучение.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
НАЧАЛО - Goethe Schule НАЧАЛО - Goethe Schule
Goethe Schule е езикова школа, предлагаща онлайн обучение по немски език , използвайки най - новите интерактивни методи и учебни системи за обучение. Предлагаме подготовка за всички изпити и сертификати, медицински, бизнес, икономически и разговорен немски. Обучението е предназначено за деца, ученици и възрастни. Подготвяме нашите ученици по немски език във всяка една сфера от ежедневния и професионалния живот. Те полагат изпитите си с успех и работят или следват в немскоговорящите държави.
PR: Google page rank: 0 Видян: 47 Посетен: 20
Езиков център VISTA ACADEMY Езиков център VISTA ACADEMY
Езиков център VISTA ACADEMY - КУРСОВЕ по Английски, Немски, Испански и Италиански език за гимназисти, студенти и възрастни. Работа с висококвалифицирани преподаватели в малки групи. Индивидуално и групово обучение. ПРОМОЦИИ и ДОСТЪПНИ цени!!!
PR: Google page rank: 0 Видян: 22 Посетен: 3
Комюникейшън Експертс - Обучения и тренинги по презентационни и комуникационни умения, ефективни продажби, бизнес етикет и протокол, управление на времето. Комюникейшън Експертс - Обучения и тренинги по презентационн...
Обучения и тренинги по Презентационни и Комуникационни умения, Ефективни продажби, Продажби в ключови клиенти, Бизнес етикет и протокол, Мърчандайзинг, Управление на времето, train the trainer
PR: Google page rank: 2 Видян: 6 Посетен: 1
Tango Argentina Tango Argentina
курсове по обучение на Аржентинско танго - клас Начинаещи, начално и последващо обучение, въведение в основите на тангото
PR: Google page rank: 0 Видян: 9 Посетен: 0
Център за изпитване и Европейска сертификация | ЦИЕС ЕООД Център за изпитване и Европейска сертификация | ЦИЕС ЕООД
Отдел оценяване съответствието на машини, Отдел оценяване съответствието на строителни продукти, Отдел център за професионално обучение, отдел Съоръжения с повишена опасност и Орган за контрол от вид А, отдел Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства, отдел Лаборатория за изпитване на строителни продукти, Отдел Енергийна ефективност, Отдел системи за управление
PR: Google page rank: 4 Видян: 15 Посетен: 2
Семинари 365 - сайтът за обучение и развитие Семинари 365 - сайтът за обучение и развитие
Курсове, обучения, семинари, тренинг обучения в България. Запазете онлайн Вашето място!
PR: Google page rank: 3 Видян: 10 Посетен: 1
allchessopenings.com allchessopenings.com
Това е бета версия на сайт за шахматна теория. Адресиран е до широк кръг почитатели на най-древната игра. Целта е да се покрие многообразието от дебютни системи, както популярните, така и по-екзотичните. Презентации ще илюстрират всеки дебют и вариантите му с обяснения за смисъла на стратегията им.
PR: Google page rank: 3 Видян: 22 Посетен: 4
Ползата от маркетинг в социалните медии? Ползата от маркетинг в социалните медии?
09.юли, Social Media Masterclass с водещ Майкъл Линдер и гост-лектори:Богомил Илиев - Нетинфо с Vbox7.com, Svejo.net, Fanopic.com Ален Попович - Social MеИвайло Христов - KOMFO, Facebook preferred developer за 2010.
PR: Google page rank: 0 Видян: 13 Посетен: 2
Езикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, езикови курсове в чужбина, летни езикови ваканции от Родина, курсове по английски, немски, френски, италиански, испански. Езикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, езикови курсов...
study-abroad.bg - eзикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, eзикови курсове и ваканции в чужбина по английски, немски, испански, френски, италиански, руски, полски, арабски, японски, китайски, ученически езикови ваканции, стаж в чужбина и др.
PR: Google page rank: 1 Видян: 10 Посетен: 1
Доклади, реферати, курсови работи и лекции Доклади, реферати, курсови работи и лекции
Доклади, реферати, курсови работи и лекции, разработки по химия , биология, матемарика, икономика,право,мениджмънт,история,маркетинг,медицина,психология и много други.
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 1
Busy-bg.com - Busy language center Busy-bg.com - Busy language center
Езиков център "бизи" провежда индивидуално, групово и фирмено обучение по английски, испански, италиански език в удобно за вас време, езикови школи
PR: Google page rank: 2 Видян: 11 Посетен: 0
HR Trainings | Обучения и Тренинги за HR Мениджъри | HR-Support.eu HR Trainings | Обучения и Тренинги за HR Мениджъри | HR-Supp...
HR Обучения: Basic HR / Strateg HR / HR Generalist. Подбор и Назначаване с NLP. Атестационни модели. KPI (Key Performance Indicators). Лидерство. Концепции. Стилове. Мениджмънт и/или Лидерство. Управление на Конфликти. Планиране на нуждите от HR
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Център за обучение и развитие Център за обучение и развитие
Логопед , медитация и игри са сред техниките с които ще обучим вашето дете на увереност , лидерство и безупречност.Обучението е част от развитието на личността на детето ви, покажете му че obuchenieto е важно.
PR: Google page rank: 2 Видян: 14 Посетен: 1
Занималня Занималня
Ако вашето дете е от 3 до 6 клас включително и нямате възможност за частен учител то тук е вашето място. Ние предлагаме подготовка на уроците на вашето дете за следващия ден.
PR: Google page rank: 3 Видян: 639 Посетен: 0
Учебен център ДЕТЕЛИНА Учебен център ДЕТЕЛИНА
Краткосрочни и дългосрочни курсове по: английски, немски, италиански, испански, френски, гръцки, Windows, Word, Excel, Internet, CorelDraw, Photoshop, PageMaker, PowerPoint, Access, Бизнесадминистрация, Счетоводство, Машинопис. Детска езикова школа.
PR: Google page rank: 3 Видян: 747 Посетен: 1
<< (1) 2>>
Линкове