Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Счетоводни услуги. Водене на счетоводство на фирми. Данъчни декларации и годишно приключване. Счетоводни услуги. Водене на счетоводство на фирми. Данъчни ...
Счетоводни услуги, ТРЗ за фирми и производители
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Ворошилов ЕООД – алуминиева дограма, PVC дограма, обков, стъклопакети Ворошилов ЕООД – алуминиева дограма, PVC дограма, обков, стъ...
Алуминиева дограма, PVC дограма, обков, стъклени витрини и врати са малка част от продуктите, които ще намерите при нас. Ние от Ворошилов ЕООД се гордеем с качеството на предлаганите изделия и прецизния монтаж. Предлагаме още хидроизолации, топлоизолации, строителни и ремонтни услуги.
PR: Google page rank: 3 Видян: 23 Посетен: 1
ВИП КОНСУЛТ ЕООД ВИП КОНСУЛТ ЕООД
Разработване и внедряване Системи ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; ISO 27001:2005; OHSAS 18001:2007; GLOBALGAP (EUREPGAP). СЧЕТОВОДНА КАНТОРА - Счетоводно обслужване и счетоводни услуги. Предоставяне на консултации при изготвяне и управление на проекти по Оперативните програми на Еврофондовете.
PR: Google page rank: 2 Видян: 90 Посетен: 0
Вираж Трейд ЕООД Вираж Трейд ЕООД
Tърговия с електрически водни помпи на едро и дребно, табла и апаратура за управлението им, мембранни съдове, окомплектовка и арматура за хидрофорни инсталации.
PR: Google page rank: 2 Видян: 156 Посетен: 0
Вида Груп Вида Груп
"Вида Груп" ООД е действаща фирма в сферата на строителството,продажбата на недвижими имоти и търговия със строителни материали.
PR: Google page rank: 1 Видян: 228 Посетен: 2
Викстел ЕООД Викстел ЕООД
От създаването си през 2004г. фирма „ВИКСТЕЛ” ЕООД се занимава основно с
довършителни строително – ремонтни работи.
Дейността на фирмата е специализирана в:
1. Проектиране и монтаж на ВИК, ЕЛ и отоплителни инсталации.
2. Проектиране и монтаж на хидрофорни системи и пречиствателни станции.
3. Облицовки от фаянс, теракот, камъни, хънтър, PVC облицовки.
4. Извършване на мазилки, шпакловки, боядисване.
5. Цялостно оборудване на санитарни помещения.
6. Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма.
7. Монтаж на окачени тавани и гипсокартон.
8. Монтаж на ламиниран паркет.
9. Къртене и извозване на строителни отпадъци.

За реализацията на проектите си използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори.
Динамично развиващите се технологии налагат ежедневно нови спектри в сферата на услугите и в следствие на това основната ни цел е да направим най-доброто в областта на професионалното обслужване на нашите клиенти – а то егарантирано от професионализма, опита на екипа и качеството на вложените материали.
Фирмата работи с необходимия млад, амбициозен и високо квалифициран персонал за консултации, проектиране, монтаж, транспортни и гаранционни услуги и др.
Служителите на фирмата са амбициозни по отношение обсужването на клиентите.
Стремежъг им е да превърнат всички битови неприятности в незначителен епизод от семейството, защото познават в детайли спецификацията на работата.
От наша страна може да разчитате на коректност, точност и висок професионализъм.
„ВИКСТЕЛ” ЕООД изпълнява всички видове строително монтажни работи в договорените срокове и с високо качество.
Фирмата е извършила ремонт и реконструкция на редица хотели, кооперации, магазини, офиси, апартаменти, кантори и обществени сгради, както и множество услуги в различни направления от дейността си.
По интересното разчупено виждане и новаторски идеи на нашите архитекти ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в бизнеса.
За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидулно решение за реализация на неговия проект и съобразено с неговите изисквания.
При желание от страна на клиента извършваме професионални консултации при избора на марка и клас материали и продукти.
Предлагаме стоки за вашия ремонт на конкурентни цени, които доставяме до обекта ви.
Материалната ни база включва технически средства за реализиране на основните ремонтни дейности, които извэршваме, собсвени транспортни средства, уреди, машини и съоръжения.
Фирмата предлага абонаментно поддържане на електро и Вик инсталации, домофонни уредби, вътрешни ремонти на фирми, бизнес центрове, здравни учреждения, училища, детски градини, търговски обекти и други.
Винаги ще получите отговор на Вашите запитвания за различни видове строително-ремонтни дейности, които искате да извършите на e-mail: vikstel_sz@abv.bg
PR: Google page rank: 2 Видян: 151 Посетен: 2
Сервиз " Хидравлика " Сервиз " Хидравлика "
В и В ООД е фирма специализирана в ремонта и монтажа на хидравлични и пневматични цилиндри, помпи, рейки, разпределители, кормилни управления, хидромотори, телескопи, крикове, консултации в сферата на хидравликата и пневматиката.
PR: Google page rank: 1 Видян: 761 Посетен: 3
Валстрой ЕООД - монтаж на гипсокартон и гипсофазер Валстрой ЕООД - монтаж на гипсокартон и гипсофазер
Монтаж на гипсокартон и гипсофазер съобразен с вашите нужди, фигури, топлоизолации, безплатна доставка на материали. Обличане на камини (камери). Качесвена работа, фактури.
PR: Google page rank: 1 Видян: 492 Посетен: 2
Линкове