Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
termoavangard termoavangard
НИЕ извършваме пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни, отоплителни ,хладилни,слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции.
НИЕ извиршваме пуск, настройка, поддръжка и ремонт на климатичните системи, монтаж на локални отоплителни инсталации ,термо помпени инсталации,и нестандарни решения за отопление и охлаждане на помещения на вода и технологични процеси .Ние разполагаМЕ със съвременни инструменти и контролни прибори. На база създадената организация и действително извършваната работа ние можем да реагираме своевремонно за отстраняване на евентуално възникнали проблеми в монтираните инсталации.
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 2
Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дискове за циркуляр и метал, накрайници, ножове за зеге. Тулпак България. - Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дисков...
Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дискове за циркуляр и метал, накрайници, ножове за зеге. Тулпак България.
PR: Google page rank: 0 Видян: 19 Посетен: 3
таксар изкуството на инвестицията таксар изкуството на инвестицията
финансови, счетоводни, правни, консултантски услуги, управленски консултации, търговско представителство, посредничество, управление, недвижими имоти
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Строителна Механизация от Темпо Транс Варна Строителна Механизация от Темпо Транс Варна
„Темпо Транс” ЕООД специализира своята дейност в извършване на услуги със строителна механизация, товарен транспорт и доставка на строителни материали.
Пълна гама механизация от световни лидери като JCB, MAN, Mercedes и др. Фирмата също доставя бетонови и варови смеси и други строителни материали.
PR: Google page rank: 0 Видян: 25 Посетен: 1
Пневматика и промишлена арматура от ТехноКом Ко - Пловдив Пневматика и промишлена арматура от ТехноКом Ко - Пловдив
ТехноКом Ко ООД е специализирана в търговията с пневматични и електроелементи за автоматизация. Компанията ни е оторизиран дилър на италианските производители Vesta Automation - пневматика, C.Matic – пневматични фитинги и аксесоари, FG Line – електромагнитни вентили, Hofmann by Bonino Engineering – индустриална арматура. Партнираме си също с Mebra Plastik Italia
– пневмошлаухи. Предлагаме продуктите на водещи производители като Schneider Electric - електроапаратура за индустриална автоматизация и контрол, Himel – ел. табла, кутии и пултове за управление, Werma GmbH – звукова и светлинна сигнална техника, Flexa GmbH – кабеловодещи вериги и защитни брони за кабели, Scame S.p.A. – системи и компоненти за електрически инсталации, Haupa GmbH – електроинструменти.
Наши основни клиенти са производители в сферата на хранително-вкусовата и лека промишленост, компании произвеждащи и поддържащи машини за тези производства, както и инженерингови фирми работещи в областта на енергетиката и химическата промишленост.
Изграждаме дистрибуторска мрежа в страната, като не спираме да търсим нови партньорства и контакти, в стремежа си да сме близо до нашите клиенти, което да съкрати времето, в което можем да отреагираме на възникнал проблем, ситуация или запитване.
Рекламираме в специализирани технически издания целогодишно, за да Ви информираме своевременно за новостите в номенклатурата и компанията ни, които са отразявани разбира се и на нашия уеб сайт.
PR: Google page rank: 2 Видян: 14 Посетен: 2
ЕТ "Торнадо" - прахово боядисване ЕТ "Торнадо" - прахово боядисване
ЕТ „Торнадо” е специализира в областта на „ праховото боядисване” - полимерно покритие върху метални изделия, което гарантира тяхната висока износоустойчивост при ежедневна експлоатация.
PR: Google page rank: 0 Видян: 329 Посетен: 0
ТММ Консулт ТММ Консулт
ТММ Консулт е компания, специализирана в областта на ИТ технологиите. Вече 5 години успешно изпълнява качествено услугите си. Компанията предлага голямо разнообразие от ИТ услуги, които подпомагат за успешното развитие на Вашия бизнес.
PR: Google page rank: 3 Видян: 61 Посетен: 0
Управление и поддръжка на сгради Управление и поддръжка на сгради
„ТРИУМФ КОНСУЛТ” ЕООД е фирма, специализирана в управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти: частни имоти, жилищни и офис сгради, търговски площи, ваканционни комплекси и хотели.

Осигуряваме пълен портфейл от услуги (от закупуване на имота и осигуряване на наематели до ежедневна поддръжка и стопанисване на обекта) за собствениците, които не желаят или нямат възможност да управляват пряко своите жилища.
PR: Google page rank: 3 Видян: 98 Посетен: 0
Технострой 2002 ЕООД Технострой 2002 ЕООД
Компания "ТЕХНОСТРОЙ 2002" предлага подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове с ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ тръби чешко производство с Сертификат от завода производител. Без корозия, без отлагания, по-устойчиви на високи температури, налягане и деформация.
Возможност за разсрочено плащане без оскъпяване на дължимата сума.
Срок за изпълнение - ЕДИН вход - ЕДИН ден.
Гаранция за ремонта - 7 години със сключен договор.
Възможност за пломбиране и узаконяване на водомери.
В дейността на фирмата влиза също:
Ø Ремонт на канализационни и отоплителни инсталации;
Ø Частични ремонти;
Ø Отстраняване на аварии.
PR: Google page rank: 3 Видян: 99 Посетен: 0
ТСС ООД ТСС ООД
ТСС ООД е основана през 2003 г. от група високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на управленското консултиране, информационните технологии и внедряването на софтуерни системи за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning).
PR: Google page rank: 2 Видян: 265 Посетен: 0
Термопанели Термопанели
Техномонтаж ООД предлага на своите клиенти термопанели ( изолационни панели ), проектиране и изграждане на метални конструкции, саниране, охранителни ролетки, парапети, тенти и други. Притежава нужните сертификати, гарантиращи високото качество на услугите.
PR: Google page rank: 1 Видян: 238 Посетен: 0
Тренинг Дивижън ЕООД Тренинг Дивижън ЕООД
Ние сме лидер в предлагането на решения за изграждане на екипа. Работим еднакво ефективно, както с малки, така и с големи групи, на открито или в зала, с дълбоко разбиране на между груповите процеси през опита на преживяването. Основен фокус на нашата работа е подобряване на ефективността на екипното взаимодействие. Това става чрез подобряване на уменията за личностно представяне. Нашата цел е да сме най- добрият избор в доставката на обучителни решения в България.
PR: Google page rank: 2 Видян: 423 Посетен: 0
"Тривър" ООД "Тривър" ООД
"Тривър" ООД – Производство на фолия за ягоди и разсад, пликове с въздушни мехури, покривно фолио, ПЕ пликове с и без перфорация, ПЕ чували, хартиени пликове за подаръци и търговия с опаковки и изделия за еднократна употреба.
PR: Google page rank: 0 Видян: 489 Посетен: 0
Линкове