Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
Камини по каталог и уникати Камини по каталог и уникати
Камини по каталог и уникати. Проектиране и изграждане на камини, барбекюта, фурни. Продажба и монтаж на горивни камери. Изделия от мрамор и гранит. Цялостно отопление с камина. Направа на облицовки на камини, стъпала, плотове, барплотове, балустри.
PR: Google page rank: 2 Видян: 15 Посетен: 0
Кръстю Иванов 92 Кръстю Иванов 92
Фирма "Кръстю Иванов - 92" е специализирана в производство на хляб и хлебни изделия, закуски, захарни изделия, питки за сандвичи и др.
PR: Google page rank: 2 Видян: 51 Посетен: 0
Бариери автоматични врати, паркинг системи с бариери ъ боларди Бариери автоматични врати, паркинг системи с бариери ъ болар...
КОР ООД осъществява доставка на бариери и автоматика за врати и портали, проектира и изгражда паркинг системи с бариери и боларди, произвежда термоизолирани секционни врати с автоматика FAAC.
PR: Google page rank: 2 Видян: 228 Посетен: 10
Климекс ЕООД Климекс ЕООД
Климекс ЕООД извършва проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно поддържане на хладилни и климатични инсталации. Също така Климекс ЕООД предлага хладилни компресори и агрегати на Tecumseh Еuroре Франция, въздухоохладители, хладилна автоматика, инструменти за монтаж и консумативи.
PR: Google page rank: 1 Видян: 145 Посетен: 1
Сглобяеми къщи от Kabstroy ltd Сглобяеми къщи от Kabstroy ltd
Фирма “Кабстрой” ЕООД е специализирана в изработката на дървени сглобяеми сгради (къщи, вили, бунгала, заведения и др.), като развива своята дейност на територията на цялата страна.
Кабстрой изпълнява индивидуални проекти на клиенти или свои собствени.
Цел на фирмата е постигане на високо качество в кратки срокове чрез използването на висококачествени материали.
PR: Google page rank: 2 Видян: 210 Посетен: 27
Фабрика за щори и сенници Фабрика за щори и сенници
Фирма Камакс ООД произвежда щори и сенници по най-съвременни технологии. Производство на мрежи против насекоми - различни модели и големини.
PR: Google page rank: 3 Видян: 183 Посетен: 1
Карсистем БГ Карсистем БГ
Карсистем БГ ООД е една от малкото компании, предлагащи пълната гама авторапатурни продукти, консумативи
(бързосъхнещи индустриални бои в над 6000 цвята за боядисване на лекотоварни и тежкотоварни транспортни средства,
бои за PVC платнища, алуминий, поцинковани повърхности и други.), инструменти, машини и оборудване за бояджийски сервизи.
Фирмите-партньори, чиито представител за българският пазар е Карсистем БГ ООД са:VOSSCHEMIE GmbH ; Bernardo Ecenarro S.A ;
RUPES S.p.A..
PR: Google page rank: 3 Видян: 153 Посетен: 1
КВД-ПРО-В ЕООД КВД-ПРО-В ЕООД
Основната и приоритетна цел на фирмата е осигуряване на контрол, защита, сигурност на своите клиенти, техните домове, офиси и фирми с помощта на съвременните технологии. Eлектрически котли, осветление, GPS, Снифекс, Sniffex, Велико Петков, видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп, ЕО-ЕС-МКУ,
PR: Google page rank: 0 Видян: 398 Посетен: 4
КУЛЕВПРОЕКТ ООД КУЛЕВПРОЕКТ ООД
стелажи за складове, архиви и библиотеки, висококачествени офис мебели, сейфове и каси, офис аксесоари, широка гама столове и маси
PR: Google page rank: 4 Видян: 766 Посетен: 0
Линкове