Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
ДЕЛТА ГРУП ЕООД-бетонови изделия ДЕЛТА ГРУП ЕООД-бетонови изделия
Фирма "Делта Груп" ЕООД се занимава с производство на вибропресовани бетонови изделия и вибробетонови изделия от пластичен бетон в пластмасови калъпи от 2008г.Ние работим по европейски стандарт с гарантирано качество.
PR: Google page rank: 1 Видян: 11 Посетен: 2
ДЮК 1 - охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, автоматика, дограма и щори ДЮК 1 - охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, а...
ДЮК-1 ЕООД произвежда и монтира на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, портални врати, всички видове дограма, части за ролетни врати и метални изделия, търговия и монтаж на автоматики за врати и бариери. ДЮК-1 ЕООД е официален преставител на производителите на автоматика SIMU – Франция и ERREKA – Испания, също така е представител и на NORMSTAHL – Германия, производител на гаражни врати. Фирмата извършва ремонти и подръжка на всички видове врати, портали, дограма и щори.
PR: Google page rank: 1 Видян: 20 Посетен: 2
Активиа и Данон Активиа и Данон
Знаем, че Активиа е напитка произведена от Данон,но знаем ли повече за Данон. Научете повече за един от най-иновативните производители в света.
PR: Google page rank: 4 Видян: 35 Посетен: 4
ф-ма Дим Интерфейс ЕООД ф-ма Дим Интерфейс ЕООД
Входни врати
PR: Google page rank: 0 Видян: 25 Посетен: 4
Мебелна фабрика Доряна производител на български мебели! Мебелна фабрика Доряна производител на български мебели!
Мебелна фабрика ДОРЯНА е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн. Предлагаме изработване на нестандартни мебели по идея и проект на клиент за дома, офиса и хотела. Предлагаме цялостното обзавеждане на хотели, бизнес центрове и частни домове. Осъществяваме и услуги по разкрояване и кантиране на мебелни плоскости, както за крайни клиенти, така и за по-малки производители на мебелни изделия.
PR: Google page rank: 1 Видян: 15 Посетен: 4
Такси Русе - Букурещ с Демар Такси ООД Такси Русе - Букурещ с Демар Такси ООД
Транспорт от/до:
Летище Отопени
Летище Баняса
Канадско посолство.
И много други дестинаций,
Единствената лицензирана фирма в гр. Русе за транспорт
Русе – Букурещ – Русе. Качество и сугурност което заслужавате!!
за контакти: 0889 738 261
PR: Google page rank: 3 Видян: 14 Посетен: 0
Русе - Букурещ транспорт Демар Такси ООД Русе - Букурещ транспорт Демар Такси ООД
ДЕМАР Такси ООД Русе-Букурещ-Русе. Лицензиран транспорт до Букурещ. Пътувайте до Букурещ бързо, удобно и комфортно с Демар такси. Отидете с фирма ДЕМАР Такси до КАНАДСКОТО ПОСОЛСТВО в Букурещ, До Летище Отопени и Баняса, или просто на разходка. Това е най бързият начин да стигнеш от България до Румъния. Превоз на пратки и др. Пътувайте като европейци! ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
PR: Google page rank: 2 Видян: 17 Посетен: 2
Доминант-М ООД Доминант-М ООД
Доминант - М ООД е фирма вносител на фаянс, теракота, гранитогрес и обзавеждане за баня от Испания, Италия и Китай. Търговия на едро и дребно. Варна, бул."Христо Смирненски" 139, тел.: 052/333 308
PR: Google page rank: 2 Видян: 61 Посетен: 0
Дидра97 ЕООД Великденски бои и украси. Дидра97 ЕООД Великденски бои и украси.
Великденски бои и украси, великденски комплекти, великденски кристали, стикери, термосвиваеми бандероли и декоративна трева.
PR: Google page rank: 2 Видян: 71 Посетен: 2
"Джи и Джи конструкт" ЕООД "Джи и Джи конструкт" ЕООД
"Джи и Джи конструкт'ЕООД, извършва доставка и монтаж на гипсокартон и окачени тавани, сухо строителство / Кнауф/, скрито осветление, модулни преградни стени и двойни подове.
PR: Google page rank: 2 Видян: 96 Посетен: 1
Денима 2001 ООД - осветителни тела, източници за осветление и електроматериали Денима 2001 ООД - осветителни тела, източници за осветление ...
Промишлени и улични, офис, паркови и аварийни, светодиодни и битови осветителни тела; електроматериали и елетроапаратура; светлинни източници и лампи от Денима 2001 ООД
PR: Google page rank: 4 Видян: 197 Посетен: 2
Джей Трамал ЕООД - Блиндирани врати Джей Трамал ЕООД - Блиндирани врати
Предлагаме висококачествени, вносни, блиндирани врати - клас А, клас Б и блиндирани врати с MDF. Всички модели са с:
1. Тристранно заключване
2. Шумо и топлоизолация
3. Отварящи се навън или навътре
4. Леви или десни брави
5. Шпионка и неръждаем праг
PR: Google page rank: 2 Видян: 165 Посетен: 3
Декстар ЕООД - Заготовка и монтаж на арматурно желязо Декстар ЕООД - Заготовка и монтаж на арматурно желязо
Арматурният двор е започнал дейност от 2007 година със седалище град Бургас. Оборудван е с огъващи и режещи машини. Фирмата осигурява прецизна изработка и монтаж на арматурна заготовка и детайли с различни размери и дължини. Изпълнява поръчки в кратки срокове и с гарантирано високо качество.

ДЕКСТАР ЕООД има опит в монтаж на арматурна заготовка в България, Полша и Германия. Фирмата разполага със собствени транспортни единици с раличен полезен товар, благодарение на които има възможност да извършва доставки до обекти на своите клиенти в цялата страна.
PR: Google page rank: 0 Видян: 140 Посетен: 6
Джей Трамал ЕООД - Блиндирани и метални врати Джей Трамал ЕООД - Блиндирани и метални врати
Предлагаме висококачествени вносни блиндирани врати с цена 350лв., при покупки на едро големи отстъпки. Вратите притежават следните характеристики: 1)Вграден звънец; 2)Дръжка с вградено осветление; 3) Леви и десни; 4)Отваряеми навън и навътре; МАГАЗИН I: София, кв."Дружба-2", бул."Цветан Лазаров", бл.226, зад Райфайзенбанк, МАГАЗИН II: София, кв. "Красно село", ул. "Хайдушка поляна", на ъгъла с ул. "Житница; МАГАЗИН III: Перник, кв. "Изток", ул. "Благой Гебрев" 29 / 4А; Телефон: 0888817581, 02 9737065
PR: Google page rank: 3 Видян: 219 Посетен: 2
Дикозо ЕООД Дикозо ЕООД
Етикети на рула. Хартиени, картонени, полимерни и защитни етикети. Тафта и сатен за термотрансферен печат. Термотрансферни ленти. Етикетни принтери CITIZEN и мини принтери DYMO. Термотрансферен печат. Апликатори TOWA. Маркиращи клещи. Етикети и намастилващи тампони за маркиращи клещи. Кодиращо /преге/ фолио.
PR: Google page rank: 3 Видян: 225 Посетен: 0
„Диал-Р ЕООД”-внос и производство на обувки и аксесоари за обувки „Диал-Р ЕООД”-внос и производство на обувки и аксесоари за о...
„Диал-Р” ЕООД - българска фирма, с предмет на дейност-внос на материали и суровини за обувната промишленост, производство на обувки и помощни материали за обувното производство и ремонт. Продажби на едро и дребно. Във фирмата работят обучени специалисти.
PR: Google page rank: 3 Видян: 388 Посетен: 12
обд2-бг обд2-бг
Диагностична и измервателна апаратура - ЕТ"ДИТЕКС"
PR: Google page rank: 2 Видян: 848 Посетен: 3
Линкове