Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
<< (1) 23456789>>
Счетоводни услуги Варна Счетоводни услуги Варна
Счетоводна къща Минчев Консултинг Груп предлага счетоводни услуги в град Варна. Професионално счетоводно обслужване, консултантски и административни услуги.
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 0
Опаковки, кофи, кутии, съдове Опаковки, кофи, кутии, съдове
Фирма Алмер се занимава с производство на опаковки. Пластмасови опаковки, пластмасови кутии, пластмасови кофи, пластмасови съдове, бутилки за безалкохолни, дамаджани за минерална вода. Разполагаме и с автоматични машини за пълнене на кофички.
PR: Google page rank: 3 Видян: 8 Посетен: 1
Bronlight | Проектиране на осветителна техника Bronlight | Проектиране на осветителна техника
Бронлайт - проектиране и търговия с осветителни тела за офис помещения и административни сгради.
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
termoavangard termoavangard
НИЕ извършваме пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни, отоплителни ,хладилни,слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции.
НИЕ извиршваме пуск, настройка, поддръжка и ремонт на климатичните системи, монтаж на локални отоплителни инсталации ,термо помпени инсталации,и нестандарни решения за отопление и охлаждане на помещения на вода и технологични процеси .Ние разполагаМЕ със съвременни инструменти и контролни прибори. На база създадената организация и действително извършваната работа ние можем да реагираме своевремонно за отстраняване на евентуално възникнали проблеми в монтираните инсталации.
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 2
Счетоводни услуги. Водене на счетоводство на фирми. Данъчни декларации и годишно приключване. Счетоводни услуги. Водене на счетоводство на фирми. Данъчни ...
Счетоводни услуги, ТРЗ за фирми и производители
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Камини по каталог и уникати Камини по каталог и уникати
Камини по каталог и уникати. Проектиране и изграждане на камини, барбекюта, фурни. Продажба и монтаж на горивни камери. Изделия от мрамор и гранит. Цялостно отопление с камина. Направа на облицовки на камини, стъпала, плотове, барплотове, балустри.
PR: Google page rank: 2 Видян: 15 Посетен: 0
Shperplat - Шперплат, Водоустойчив Шперплат, Хидрофобен Шперплат, Vodoustojchiv shperplat, Hidrofoben shperplat, Kofraj, Кофраж Shperplat - Шперплат, Водоустойчив Шперплат, Хидрофобен Шпер...
Шперплат, Водоустойчив Шперплат, Хидрофобен Шперплат, Vodoustojchiv shperplat, Hidrofoben shperplat, Kofraj, Кофраж, Kofravni Platna, Kofrav ceni, Шперплат цени
PR: Google page rank: 0 Видян: 16 Посетен: 0
UBIS / ЮБИС - ТИКСО И ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ UBIS / ЮБИС - ТИКСО И ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ
Фирма “CINTAS ADHESIVAS UBIS S.A.” е основана през 1970 година и е с местонахождение в Северна Испания. Заводът е разположен на площ от 25 000 кв. метра. Юбис е единственият производител в Испания и Европейски лидер в производството на широка гама опаковъчно тиксо, хартиено тиксо и тиксо със специални приложения. Продуктите на UBIS S.A. се изнасят в над 40 страни от целия свят. Специализирани са в Солвент и Хот мелт технологията, като използват едни от най-модерните машини за производство, рязане и пакетиране.

Ексклузивен представител на UBIS за България е фирма Рота Тейп ЕООД. www.rotatape.com
PR: Google page rank: 0 Видян: 22 Посетен: 5
Немезида - ателие за сватбени аксесоари Немезида - ателие за сватбени аксесоари
Производство на всички видове сватбени украси и аксесоари.
PR: Google page rank: 0 Видян: 14 Посетен: 2
ДЕЛТА ГРУП ЕООД-бетонови изделия ДЕЛТА ГРУП ЕООД-бетонови изделия
Фирма "Делта Груп" ЕООД се занимава с производство на вибропресовани бетонови изделия и вибробетонови изделия от пластичен бетон в пластмасови калъпи от 2008г.Ние работим по европейски стандарт с гарантирано качество.
PR: Google page rank: 1 Видян: 11 Посетен: 2
Безалкохолни напитки "Favorit" Безалкохолни напитки "Favorit"
Фирма "Фаворит-Пордим" ООД се занимава с производство и търговия на газирани и негазирани безалкохолни напитки от 1990г.В момента ние произвеждаме над 25 вида безалкохолни напитки с различен вкус
PR: Google page rank: 0 Видян: 10 Посетен: 2
АТИ - Производство на захарни и вафлени фунийки АТИ - Производство на захарни и вафлени фунийки
ЕТ АТИ производство на захарни фунийки и вафлени фунийки за сладолед
PR: Google page rank: 0 Видян: 27 Посетен: 12
ДЮК 1 - охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, автоматика, дограма и щори ДЮК 1 - охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, а...
ДЮК-1 ЕООД произвежда и монтира на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, портални врати, всички видове дограма, части за ролетни врати и метални изделия, търговия и монтаж на автоматики за врати и бариери. ДЮК-1 ЕООД е официален преставител на производителите на автоматика SIMU – Франция и ERREKA – Испания, също така е представител и на NORMSTAHL – Германия, производител на гаражни врати. Фирмата извършва ремонти и подръжка на всички видове врати, портали, дограма и щори.
PR: Google page rank: 1 Видян: 20 Посетен: 2
ПРИНТ-ТЕКС ООД - Ситопечат ПРИНТ-ТЕКС ООД - Ситопечат
Изработка на директен и трансферен ситопечат върху трикотаж и текстил, плетива, тениски, шапки, блузи и всички материали от памук и смеси
PR: Google page rank: 0 Видян: 10 Посетен: 2
Стерм ООД - отоплителни, газови, слънчеви и ВиК инсталации Стерм ООД - отоплителни, газови, слънчеви и ВиК инсталации
СТЕРМ ООД - проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви и ВиК инсталации, гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Доставка и монтаж на входни, интериорни, гаражни и индустриални врати Hörmann и Solid 55. Метални конструкции.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дискове за циркуляр и метал, накрайници, ножове за зеге. Тулпак България. - Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дисков...
Диамантени дискове, свредла, шила, боркорони, шкурки, дискове за циркуляр и метал, накрайници, ножове за зеге. Тулпак България.
PR: Google page rank: 0 Видян: 19 Посетен: 3
AKTO AKTO
Фирмата е специализирана в проектиране и изграждане на инсталации за съхранение, пренос и разпределение на технически газове. Проектиране и изграждане на нестандартно оборудване.
PR: Google page rank: 0 Видян: 17 Посетен: 0
Машини под наем | Строителна техника под наем | Строителни машини под наем  | Строително оборудване под наем Машини под наем | Строителна техника под наем | Строителни м...
Строителна техника под наем, машини под наем, строителни машини под наем, сторително оборудване
PR: Google page rank: 3 Видян: 80 Посетен: 1
Генератори и агрегати за ток - внос и продажба Генератори и агрегати за ток - внос и продажба
Генератори и агрегати за ток. Продажба на нови гаранционни дизелови и бензинови генератори. Мощности 2kW, 3kW, 4kW, 5kW, 10kW, 50kW до 500kW.
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 0
Техника за бетон, рязане и уплътнение. Машини. Механизация. Техника за бетон, рязане и уплътнение. Машини. Механизация.
Техника за обработка на бетон. Машини и оборудване за рязане на павета, асфалт и подове. Уплътнителна механизация за почва, асфалт и обратен насип.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
<< (1) 23456789>>
Фирми
Линкове