Каталог с хотели Всички оферти от сайтове за колективно пазаруване.
Добавени линкове: 7172
<< (1) 23>>
Сайтове за футболни залози Сайтове за футболни залози
Каталог с всички популярни интернет букмейкъри за залози на футбол. Bet365, sportingbet, betfair, efbet, атрактивни бонуси за нови играчи. Сайтове за залози
PR: Google page rank: 0 Видян: 6 Посетен: 0
Интер 10 Металообработка Интер 10 Металообработка
Интер 10 Металообработка е българска компания, част от Интер 10 Груп. Нашата организация разполага с над 25-годишен опит в проектирането и изработката на машини и оборудване от неръждаема стомана. Inter 10 Metal Fabrication дава шанс да демонстрираме нашите способности и натрупания дългогодишен опит в сферата на металообработването, както и услуги с плазмено и водно рязане.

Нашата цел а де бъдем предпочитаният избор на нашите партньори при проекти, свързани с металообработване. Ние се стремим да предложим високо-качествени услуги в процеса на работа - от изготвянето на прототип до навременната доставка при серийно производство. Нашата цел е да предлагаме решения, изготвени спрямо специфичните изисквания на вашия бизнес.
PR: Google page rank: 0 Видян: 4 Посетен: 0
Inter Engineering 10 Ltd Inter Engineering 10 Ltd
"Интер Инженеринг-10" ООД e създадена през 2010 г. в гр. Разград като инженерингово звено към "ИНОКС" ООД - фирма с над 20-годишен опит в сферата на металообработването. Фирмата предлага разнообразни инженерни услуги в областта на проектирането, разработването, конструирането, производството и монтажа, както и поддръжката и ремонта, на нестандартни машини и съоръжения, спрямо производствените нужди на клиента.

Нашият екип от високо квалифицирани и опитни инженери, специалисти и механици, се стреми да предлага реализация на амбициозни технологични проекти и първокласни решения, съобразени със специфичните изисквания на клиента. Независимо дали се нуждаете от новаторски проект, от производствени услуги, или от подобряване или дублиране на машини и съоръжения, Интер Инженеринг 10 може да бъде Вашият надежден партньор във всеки етап от Вашия проект. Ние притежаваме необходимите експертни знания и възможности, за да предложим машини, оборудване и съоръжения, изработени по поръчка, които да отговорят на нуждите на клиенти от различни индустриални сектори.

Прилагайки принципите на системното инженерство, нашата цел е да предложим по-бързи, по-добри и икономични индивидуални решения. Подходът ни взема под внимание всички аспекти на даденият проект, отделяйки специално усилие при определянето и анализа на нуждите и изискванията на клиента, възможно най-рано в реализацията на проекта. Този подход гарантира вземането на логични, структурирани и систематични решения, избягване на грешки и спестяване на време и разходи. След това преминаваме към дизайна и производството, като имаме предвид цялостния проблем и целта на проекта.

Дългосрочната мисия на Интер Инженеринг 10 е да върне производството в България, насочвайки усилията си в две основни направления. Първо, ние като български производител, да станем предпочитания избор за максимален брой клиенти, предлагайки продукти и услуги, които са технически конкурентоспособни на предлаганите от чуждестранни фирми, и в повечето случаи, са на по-достъпни цени. Второ, предлагайки висококачествени продукти и услуги, да повишим конкурентоспособността на нашите клиенти, голяма част от които оперират в производствения сектор, и да им помогнем да завоюват нови пазари. Вярваме, че бъдещето на сектора е в обновяването на технологичната база, внедряването на съвременни и иновативни технологии и машини, които отговарят на изискванията за опазване на околната среда и повишават ефективността.

Всяка стъпка към повишаване на конкурентоспособността на нашите клиенти е стъпка, допринасяща към устойчивото развитие на страната.
PR: Google page rank: 0 Видян: 5 Посетен: 0
Пътят към богатството… Пътят към богатството…
Сайтът за лични финанси, които ще ви направи богат.бг
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 1
Andreew Investment Group - начало Andreew Investment Group - начало
Андреев Инвестмънт Груп АД не само притежава дъщерни дружества, а и участва съществено в тяхното управление. Тези отговорности включват определяне на стратегическите бизнес сфери на дейност, стратегическо управление, контролинг, заемане на ръководни позиции, ликвидност и управление на паричните средства в рамките на групата. В холдинговото дружество се извършва и мониторинг на централните функции, като например инвестиции, данъци и правни отношения.
PR: Google page rank: 0 Видян: 39 Посетен: 0
Цени за Касови Апарати | Стеди - Касови Апарати и Електронни Везни Цени за Касови Апарати | Стеди - Касови Апарати и Електронни...
Доставка, сервиз и консумативи за касови апарати, електронни везни, фискални принтери и ПОС системи.
Работим с Датекс, Дейзи, Тремол, Оргтехника, ИСЛ, ЗИТ и др.
Работим в София и Ихтиман.
PR: Google page rank: 2 Видян: 10 Посетен: 1
Цени на алуминиева дограма Цени на алуминиева дограма
Перфектно качество на изработка на алуминиева дограма.Освен производство ще ви предложим и качествен монтаж на вече закупената дограма.
PR: Google page rank: 0 Видян: 10 Посетен: 0
MarkoviParfumi.Net - Онлайн магазин за маркова парфюмерия на ниски цени! MarkoviParfumi.Net - Онлайн магазин за маркова парфюмерия на...
Джумла! - динамична система за създаване на портали, корпоративни сайтове и управление на съдържанието
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 3
PVC дограма - цени за София PVC дограма - цени за София
Алуминиева и PVC дограма. Чудесни цени за доставка и поставяне на ПВЦ и Al дограма в София. Търговия и производство на качествена ПВЦ и алуминиева дограма.
PR: Google page rank: 0 Видян: 11 Посетен: 1
pari-za-klik - Home pari-za-klik - Home
допълнителни пари от вашия уеб сайт НАЛИВАНЕ ПАРИ ДИРЕКТНО В ДЖОБА !!! искате ли да имате собствен бизнес отговорът ако е да влезете в този сайт http://pariza-klik.weebly.com
PR: Google page rank: 0 Видян: 21 Посетен: 3
Бизнес идеи Бизнес идеи
Бизнес идеи за предприемачи.В сайта ще обсъждаме различни начини за създаването на собствен бизнес ,както и за разходите за създаването му.
PR: Google page rank: 0 Видян: 11 Посетен: 1
Мебели Аркон - мебели, столове. Мебели Аркон - мебели, столове.
Мебели, кухни, маси, столове, мека мебел и матраци. Мебели по поръчка. Транспорт и монтаж.
PR: Google page rank: 0 Видян: 11 Посетен: 0
Всичко за валутата и валутните курсове. Всичко за валутата и валутните курсове.
Сайтът е един мини ресурс, в който е събрано всичко полезно от света на валутата и валутните курсове. В него ще намерите, както актуална информация за валутните курсове в момента, така и любопитни, забавни и интересни статии за валутата.
PR: Google page rank: 0 Видян: 11 Посетен: 0
Енев Пилана ООД Енев Пилана ООД
Енев Пилана ООД официален вносител на: циркулярни триони с твърдосплавни пластини за рязане на алуминий, дърво, плоскости и пластмаса, банцигови ленти, абрихт ножове, фрезови инструменти и специални дървообработващи инструменти.
PR: Google page rank: 0 Видян: 23 Посетен: 0
Green Master - БГ МЛМ Green Master - БГ МЛМ
Научете всичко необходимо, а и повече от това за мрежовия маркетинг и компанията Green Master от нашия сайт. Ние сме екип дистрибутори в мрежовия маркетинг и ви каним да се присъедините към нас. От опит знаем, че в мрежовия маркетинг едно от най-важните неща е с кого и как работиш, а ние сме от добрите в бизнеса.
PR: Google page rank: 0 Видян: 85 Посетен: 0
Форекс стратегии и анализи Форекс стратегии и анализи
Всичко за Форекс - безплатни прогнози,анализи. Избор на подходяща стратегия за Форекс.
PR: Google page rank: 0 Видян: 8 Посетен: 0
Производство на кухни и мебели Производство на кухни и мебели
Проектиране, производство и монтаж на мебели за дома - вградени кухни, гардероби, антрета, спални, детски стаи, холови секции и други.
PR: Google page rank: 0 Видян: 12 Посетен: 0
икономически прогнози и анализи от prognometer.com икономически прогнози и анализи от prognometer.com
икономически прогнози и анализи от прогнометър, борси, акции, облигации, имоти, лихвени проценти, валути, ценни метали, политика
PR: Google page rank: 0 Видян: 14 Посетен: 0
Водни сондажи Водни сондажи
Водни сондажи, пилоти и анкери. Сондиране и взривяване в кариери. Укрепване на свлачища чрез анкери. Сондажи под път, проучвателни сондажи за строителството.
PR: Google page rank: 0 Видян: 16 Посетен: 1
NAP-bg.eu, форум за национална агенция по приходите осигуровки и данъци NAP-bg.eu, форум за национална агенция по приходите осигуров...
NAP-bg.eu, Декларации, Осигуровки, Данъци, Здравноосигурителни вноски, Търгове и продажби, ДДС, Месни данаци и такси, Данаци за МПС, Банкови сметки и кодове, Национални празници 2011, Как да намалим опашките, подаване на данъчни декларации и бланки, таблица социални и здравни осигуровки и местни данъци и такси, колективни граждански и втори трудови договори
PR: Google page rank: 0 Видян: 97 Посетен: 2
<< (1) 23>>
Линкове